Een tijd geleden was ik op het jubileum feestje van een collega. Alles was tot in de puntjes georganiseerd en dan bedoel ik ook tot in de puntjes. Andere collega’s hadden gezorgd voor lekkere hapjes, een heerlijke taart en een mooie, sfeervolle ruimte. Ze hadden ook de moeite genomen een heel speciaal aandenken te maken. Vlaggen. Aan vlaggen bedrukken denk je misschien niet meteen, maar om een persoonlijke tint te geven aan een bijzonder feest is het wel een goed idee. Toen ik echt eens goed rondkeek op het feestje zag ik hoe leuk dat idee was.

Vlaggen bedrukken: een persoonlijk tintje

Aan de muur hing een speciale jubileum vlag met foto en het getal van de dienstjaren. Op de kaasblokjes stonden ook vlaggetjes. Die waren ook bedrukt met dezelfde foto en hetzelfde getal. En op de taart, je raadt het al, wapperden ook nog wat vlaggen. Het zag er allemaal heel feestelijk uit. Maar het zag er vooral heel persoonlijk uit en ik denk dat mijn collega nog lang nageniet van dit feestje. En als aandenken heeft ze die mooie vlaggen die tonen hoeveel moeite de collega’s voor haar hebben gedaan. Dat aandenken kan ze nog heel lang bij zich houden. Heel bijzonder! Vlaggen bedrukken geeft het feestje echt iets speciaals, bedacht ik me.

Snel geregeld online

Dus toen het mijn beurt was om iets te organiseren hoefde ik niet na te denken over wat ik zou doen. Ik zou in ieder geval vlaggen bedrukken. Dat blijk je dus heel makkelijk online te kunnen regelen. En dat heb ik dus ook gedaan. Het was echt heel makkelijk. Ik moest eerst een categorie kiezen. Want naast vlaggen kun je dus ook banieren, spandoeken of beursmateriaal laten drukken. Als leek heb ik daar nooit echt bij stil gestaan. Daarna kon ik de maten, de kleur en het ontwerp doorgeven. En wat vooral handig was: je kan er zoveel bestellen als je wilt. Niet te veel en niet te weinig. Zodra je betaald hebt, gaan ze voor je aan de slag. Je krijgt dan eerst een proefdruk te zien. Wel zo handig om te zien hoe jouw idee daadwerkelijk uitpakt. Ga je akkoord dan gat de vlag pas echt in productie. En dan bezorgen ze hem mogelijk ook nog thuis. Ideaal dus. Ik ben helemaal overtuigd. En voor dit feestje heb ik dus wat kleurige vlaggetjes in huis gehaald. Het feest was een succes!