Voor een sfeervol verlicht huis zijn de Philips Hue lampen uitermate geschikt. Ze leveren namelijk veel meer dan licht alleen. Philips is wereldwijd een van de grootste producenten van verlichting. Dat waren ze al met de oude gloeilamp, en ze gaan gewoon door met waar ze mee bezig waren. Maar dan wel op een moderne manier. Dat betekent dat de lampen dus ook duurzaam zijn. En Philips loopt uiteraard altijd voorop met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Je kunt er dus vanuit gaan dat de Hue lampen vol zitten met smart functionaliteit.

Een persoonlijke touch met Philips Hue lampen

Nog niet zo lang geleden kon je lampen alleen maar aan en uit doen. Verlichting werd vooral gezien als functie. Al vrij snel werd de dimmer daarom populair. Hiermee kun je je eigen sfeer creëren. Het dimmen van de lampen geeft een heel andere sfeer dan wanneer de kamer verlicht wordt door een fel licht. Philips Hue gaat verder met het creëren van stijl. En daarbij krijg jij alle vrijheid. De lampen kunnen namelijk verschillende kleuren aannemen. En dankzij de ingebouwde smartfuncties zet jij je huis helemaal naar jouw hand. Hierdoor heb je voor elke gelegenheid de juist lampen in huis. En dat doe je slechts met één druk op de knop.
Philips hue lampen

Verlichting naar een hoger niveau

De Philips Hue lampen zijn allemaal verbonden met een centraal systeem. Je kunt de lampen dus op een centraal punt instellen. Met een handige app doe je dat bijvoorbeeld gewoon met je smartphone. Je hoeft dus niet eens uit je luie stoel te komen om de verlichting om je heen aan te passen. Ook kun je sensoren plaatsen. Hierdoor gaat het licht bij de voordeur bijvoorbeeld aan wanneer er beweging wordt geconstateerd. Philips Hue draagt zo niet alleen bij aan de sfeer, maar ook aan veiligheid.

Stel je eigen pakket samen

Alle producten van Philips Hue zijn met elkaar te combineren. Je kunt dus beginnen met een paar lampen en deze uitbouwen zoals je zelf wilt. Er zijn starter pakketten die zorgen dat je de basis tot je beschikking hebt. Daarna sta je helemaal vrij om andere lampen aan het systeem te koppelen. En Philips gaat gewoon door met het ontwikkelen van nieuwe producten. Dus je zult steeds weer kunnen vernieuwen met moderne en stijlvolle lampen.