Ben jij binnenkort een bepaalde leeftijd, zoveel jaar samen, of zoveel jaar getrouwd of bestaat jouw bedrijf zoveel jaar? Er is vaak wel een reden te vinden om een groot feest te geven. En soms mag er ook wel flink uitgepakt worden. Want sommige mijlpalen haal je maar 1 keer natuurlijk. En dat mag zeker weten gevierd worden. En hoe groot je het aanpakt, dat is natuurlijk geheel aan jou. 

Hoe luxe wil jij het hebben?

Wanneer je de ruimte hebt om het op eigen terrein te doen, dan moet je dat ook zeker doen. Scheelt toch weer in de kosten, die je eventueel kan besteden om luxe champagne bezorgen op locatie. Maar wanneer je genoeg gespaard hebt, kan je dit natuurlijk ook laten doen wanneer je het op locatie doet. Zorg wel dat je het goed afspreekt met de locatie, en natuurlijk dat je navraagt of het überhaupt wel mag. Want niet elke locatie is er van gediend, en wie weet hebben ze zelf ook wel een mooie voorraad aan luxe champagnes. Je weet maar nooit. Wat het ook altijd goed doet is Moët champagne kopen en die laten uitschenken op het feest, misschien wel als welkoms drankje. Je kan het zo gek maken als dat je zelf wilt, want uiteindelijk heb jij het budget in handen. 

Waar ga jij mee uitpakken?

Wanneer je een super groot feest geeft, dan wil je natuurlijk wel uitpakken met iets. Ga jij voor een leuke act die komt optreden op jouw feest, of laat je op het einde vuurwerk af gaan zodat jouw gasten weten dat het einde is gekomen en dat het feest klaar is. Eigenlijk net als op een festival. Laten we eindigen met een knaller. Het ligt er natuurlijk ook aan wat voor feest je geeft. En zoals eerder al gezegd, je hebt het geheel in eigen handen. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Zolang het feest natuurlijk wel bij jou past. Want je kan wel oneindig te keer gaan met aparte dingen en acts. Maar wanneer jij zo niet bent, is het natuurlijk nergens voor nodig omdat te gaan doen. Blijf altijd dicht bij jezelf, ook wanneer het gaat om het geven van een feestje. En dan kan je echt wel lekkere champagne uitschenken want dat is altijd een goed idee. Maar wanneer je zelf niet van te veel poes pas bent, ook vooral niet doen op jouw feest. Ben je dat wel, dan leef je helemaal uit op jouw feest.