In het kader van leuke dingen online doen is hier zeker een Excel cursus op zijn plaats. We kennen allemaal het bekende programma van Microsoft Office wel. Het wordt veelal gebruikt in werkomgevingen, scholen, of gewoon thuis. Het programma staat bekend om de software die erg slim is en veel werk uit handen kan nemen. Soms kan het voor personeel erg bruikbaar zijn om een Excel cursus te volgen. Het kan natuurlijk ook gewoon handig zijn voor jou als particulier. Je zal al snel merken dat de snelheid en effici├źntie waarmee je jouw werk kan uitvoeren dankzij deze Excel cursus wordt verhoogd. In mijn blog op Dingenonline.nl vertel ik altijd alles over wat er online gebeurt, vandaag een blog over een Excel cursus volgen.

Hoe volg je een Excel cursus?

Een Excel cursus kan je eenvoudig online uitvoeren. Je werkt met een methode waarin je ook zelf daadwerkelijk aan de slag gaat met het programma, wat je bij de aankoop erbij krijgt. Op deze manier leer je in de praktijk bezig te zijn met het programma. Elke training start met een instaptoets. Deze toets bepaalt hoeveel kennis jij momenteel al hebt van het programma en welk niveau je kan halen. De rest van de cursus wordt ingericht op basis van dit resultaat. Op deze manier leer je altijd nieuwe dingen, want het niveau wordt aan jouw niveau aangepast. Dat is een groot voordeel. Een complete Excel cursus is dus wat je aangeboden wordt, half werk bestaat niet. De gehele cursus bestaat in totaal uit een instaptoets, het programma Excel 2016 en de Excel cursus op verschillende niveaus.

Welke voordelen kan ik nog meer behalen?

Je hebt de mogelijkheid om waar en wanneer je wil te starten en verder te gaan met je online training. Dat is natuurlijk een groot voordeel als je vaak onderweg bent. Daarnaast krijg je ook nog eens een jaar lang toegang tot een online community waarin IT professionals samenkomen. Of je nou beginner of expert bent, je kan hier met al je vragen terecht. Een online wereld is een wereld waarin we elkaar helpen om sterker te worden. Daarin ligt ook de kracht van IT. Het voordeel dat je behaald is dus eindeloos, want je hebt er voor altijd wat aan. Het programma Excel wordt gebruikt in ontzettend veel bedrijven, maar ook in priv├ę. Wanneer ga jij aan de slag met je Excel cursus?