Al jarenlang ontwikkelt Nederlandse fabrikant Beaphar met veel passie producten voor de gezondheid van jouw huisdier. Beaphar heeft al meer dan 500 producten uitgebreid en zijn daarom een van de leiders in de huisdier-industrie. Alles wat je nodig hebt om het welzijn van je huisdier te verbeteren of optimaliseren is te koop bij Beaphar. Beaphar ontwikkelt gezondheids- en verzorgingsproducten, medicijnen en voedingsmiddelen. Het bedrijf is gespitst op het geluk van jouw dier en verkoopt unieke producten die dat geluk willen verhogen. Dus ook al is jouw huisdier kerngezond, het lezen van het volgende stuk kan je misschien toch nog wijzer maken over wat het beste is voor jouw dier!

Het bekendste Beaphar product: de vlooienband

Elk huisdier heeft ze: vlooien. Een groot deel van de producten van Beaphar is daarom ook gefocust op het bestrijden van vlooien. Zo hebben ze hun beroemde vlooienband, maar ook een anticonceptiepil tegen vlooien en een vlooienspray. De band beschermt je huisdier 6 maanden lang tegen vlooien. De anticonceptiepil voorkomt het uitkomen van de eitjes van vlooien. Nieuwe vlooien hebben daarom geen kans! De pil is in verschillende vormen aanwezig, dus voor jouw huisdier zit er altijd een geschikte tussen. Dit product werkt het beste in combinatie met een ander product, omdat het alleen de eitjes dood en niet al levende vlooien. De spray is bedoeld om de omgeving van jou en je huisdier vlo-vrij te maken. Spray het middel op alles wat je huisdier vaak aanraakt, en al snel zal de omgeving vlo-vrij zijn!

Wat te doen bij een gestresst huisdier?

Je huisdier kan natuurlijk ook last hebben van een mentaal probleem in plaats van een fysiek probleem. Een voorbeeld is de stress die harde geluiden, zoals het jaarlijks terugkerende vuurwerk, kunnen veroorzaken. Ook reizen en dierenartsbezoeken kunnen een bron van stress zijn voor veel huisdieren. Zodra je huisdier veel zenuwachtig geluid gaat maken weet je hoe laat het is, en dat is voor zowel het dier als voor jou niet fijn. Beaphar verkoopt enkele producten die een rustgevende producten in de vorm van een verdamper, een band, een pipet of een spray. Deze producten kunnen ook gebruikt worden voor het stimuleren van goed gedrag.

Geluk van jouw huisdier

Een enthousiaste hond en een gewone halsband kunnen heel wat ongemak veroorzaken. Zodra een hond heel erg gaat trekken aan zijn riem als hij uitgelaten wordt, kan hij ongemak ervaren. Een product van Beaphar dat dit ongemak tegengaat is een speciale hoofdhalsband. Deze halsband maakt het mogelijk om je huisdier op een vriendelijke manier te corrigeren, af te richten of onder controle te houden.