Tegenwoordig kun je werkelijk alles online vinden. Daarom ben ik oorspronkelijk ook deze blog begonnen. Het leek me ontzettend leuk om uit te zoeken wat er allemaal te bestellen is online en wat je daar dan vervolgens weer aan hebt. Bovendien bespaar ik jou op die manier tevens zoektijd. Tijd die je veel beter aan andere zaken kunt besteden. Vandaag ben ik in de wereld van logistieke hulpmiddelen gedoken. Daarbij kwam ik tot de ontdekking dat er verschillende soorten rolcontainers bestaan. Voor iedere bedrijfstak is er weer een andere rolcontainer die het meest geschikt is. Dus lees gerust verder en ontdek welke rolcontainers de beste keuze zijn voor jouw bedrijf.

Keuze afstemmen op doeleinde

Na mijn deep dive naar alles wat met rolcontainers te maken heeft, kwam ik al gauw tot de conclusie dat er verschillende varianten zijn die het meest geschikt zijn voor andere werkzaamheden. Zo zijn er rollende containers met meerdere hekken. De standaard rolcontainer met 2-heks zie je bijvoorbeeld veel bij supermarkten of andere, gelijksoortig transport. Er zijn echter ook varianten online te vinden die 3-heks of zelfs 4-heks zijn. Het aantal hekken is trouwens niet de enige keuze die je kunt maken. Wist je dat er zelfs speciale rolcontainers zijn ontwikkeld voor zeer specifieke doeleinden?

Zo zijn er rollende wagens speciaal ontworpen voor orderpicking of om te gebruiken in de wasserij. Daarnaast zijn er online ook isotherm rolcontainers te vinden. Deze worden meestal gebruikt in de horeca of in de catering branche. Misschien vervoer jij wel regelmatig allerlei waardevolle spullen met jouw transportbedrijf. Dan wil je natuurlijk voorkomen dat dieven toegang kunnen krijgen tot de producten. In dat geval kun je een antidiefstal rolcontainer overwegen. Zoals je ziet kun je eenvoudig jouw keuze voor een rolcontainer afstemmen op het doel waar je de rollende wagen voor wilt gebruiken.

Eenvoudig en snel online besteld

Wanneer je geïnteresseerd bent in rolcontainers in wat voor uitvoering dan ook, dan kun je eenvoudig online het een en ander bestellen. Voor mijn deep dive naar informatie had ik Logistiek Online geraadpleegd. Dat is namelijk de enige complete aanbieder van logistieke hulpmiddelen. Je vindt daar met andere woorden alles van pallets tot aan magazijnwagens. Daar kun je dus eventueel heel makkelijk en snel de nodige rolcontainers bestellen. Voor je het weet zijn ze binnen en kan jij weer hard aan de slag.

Ben je benieuwd naar wat voor dingen ik nog meer online heb gevonden? Neem dan een kijkje bij mijn andere blogs. Wie weet leer je weer eens wat!