Je kunt met veel dingen wat extra sfeer geven aan je feestje, maar wat zorgt ervoor dat je feestje onvergetelijk wordt? Die vraag had ik ook toen ik mijn feestje nog moest geven. Ik wilde namelijk voor mijn 21e verjaardag een feest organiseren die mijn vrienden niet meer zouden vergeten. Ik had heel veel drank ingeslagen en een goede locatie geregeld en deze helemaal aangekleed met allerlei soorten feestverlichting en andere feestattributen. Ik had de beschikking over een stel grote speakers en een vriend van mij zou de muziek verzorgen. Maar voor mijn gevoel ontbrak er nog iets. Ik wilde namelijk dat iedereen helemaal los zou gaan op de dansvloer. Daarom bedacht ik me om een verlichte dansvloer te huren. En uiteindelijk heeft dat ervoor gezorgd dat mijn feestje onvergetelijk is geworden.

Wat is een verlichte dansvloer?

Een verlichte dansvloer is een vloer waar allerlei full color led’s in zitten. De vloer geeft licht in allerlei verschillende kleuren en kan zelfs diverse programma’s afspelen. Met de controller kun je bijvoorbeeld logo’s, teksten, standaard en gepersonaliseerde programma’s afspelen op de dansvloer. Je kan wel begrijpen dat je een verlichte dansvloer voor extra sfeer zorgt en van jouw feest een groot succes maakt. Het is echt een eye-catcher dat eigenlijk als een grote magneet werkt. Het zorgt ervoor dat je dansvloer binnen no-time gevuld is met mensen, want iedereen wilt daar natuurlijk wel op dansen. Een verlichte dansvloer kun je eenvoudig aansluiten. Het zijn tegels met rubberen noppen aan de onderkant. De vloer is maar een paar centimeter hoog en heeft een schuine rand. Daardoor is het erg makkelijk te installeren en bovendien erg veilig voor iedere ondergrond.

Waarom zou je een dansvloer huren?

Een verlichte dansvloer is echt de grote sfeermaker van het hele feest. Het geeft een extra dimensie aan je feest en het zorgt ervoor dat echt iedereen erop wilt dansen. Daarnaast kun je het zowel erg eenvoudig aansluiten als loskoppelen. Daarom is het uitermate geschikt om het te huren voor een feest of evenement. Of het nou gaat om een verjaardag, een bedrijfsfeest of een bruiloft, een verlichte dansvloer voegt altijd wel iets toe. Het zal je verbazen dat zelfs de mensen die eigenlijk nooit dansen, wel gaan dansen op de verlichte dansvloer. De verlichte dansvloer heeft een grote bijdrage geleverd aan het onvergetelijk maken van mijn feestje. Zonder de verlichte dansvloer was mijn feestje nooit zo’n groot succes geworden.