Ik ben niet echt iemand die met veel plezier de wereld rond reist. Integendeel, hoe korter de reis, hoe liever mij dat is. Sommigen mensen zeggen wel dat het gaat om de reis en niet om de bestemming, maar eerlijk gezegd reis ik alleen om mijn bestemming te bereiken. Reizen vind ik gewoon niet zo leuk. Ben ik eenmaal in dat heerlijke vakantiehuisje aan zee of in het bos, dan begint het voor mij pas. Reizen vind ik gedoe. Omdat ik weinig reis heb ik ook nogal ouderwetse koffers en weekendtassen waarmee ik in mijn flatje de gangen en straten door sjouw naar de auto die een stuk verder weg staat. Ik neem nogal veel mee op vakantie, beter mee verlegen dan om verlegen dus mijn rug is, als de auto eenmaal ingeladen is, niet zo blij. Vandaar dat ik pas geleden online op zoek ging naar een reistas op wielen.

Reistas op wielen voor elke reiziger

Zoals ik al zei ben ik niet zo bekend met lange reizen en alles wat je daarvoor nodig hebt. Dus online opzoek naar een reistas op wielen bemerkte ik al snel dat ik enorm veel keus had. Daar had ik echt geen idee van. Natuurlijk heb ik wel vaker een reistas op wielen gezien, meestal van die fleurige, harde koffertjes met beperkte inhoud. Niets voor mij aangezien de halve huisraad vaak mee gaat. Maar ja, er blijken dus ook wel flinke tassen en koffers op wielen te zijn. Bovendien, die weekendtassen waar ik zo dol op ben, zijn tegenwoordig ook van handige wielen voorzien. Al snuffelend online kwam ik tot de ontdekking dat ik al die jaren voor niets mijn arme rug heb belast. Ik had al veel eerder zo’n tas moeten kopen.

Gemak dient de mens

Inmiddels staat hij in het rommelhok, mijn reistas op wielen. Online gekocht, snel geleverd en inmiddels al een keer gebruikt. Ach, wat een verschil. Inpakken werd bijna leuk. Nou ja, bijna inderdaad. Maar toch voelde ik me de koning te rijk toen ik met de tas achter me aan de straat doorliep naar de auto zonder een centje pijn. Tja, je hoeft geen wereldreiziger te zijn om gemak te willen hebben. Zelfs al ga ik maar 100 kilometer verder op vakantie, ook ik wil comfortabel van A naar B. Dus heb jij nog niet zo’n handige reistas op wielen? Ga gauw online en schaf hem aan.