De herfst in echt een seizoen met twee gezichten. Aan de ene kant zien mensen tegen de herfst op, omdat dit het einde van de zomer betekent. We krijgen weer te maken met guur weer en korte dagen. Aan de andere kant is de herfst ook een heel gezellig jaargetijde met warme tinten, ’s avonds de kaarsen aan en heerlijk geurige stoofpotten. Met hardhouten projectvloeren kan je deze fijne kant van de herfst extra benadrukken. Door de warme en robuuste look past deze vloer bij elke onderneming.

Projectvloeren in warme tinten

Als je denkt aan de kleuren van de herfst komen rood-, oranje- en bruintinten prominent naar voren. Deze kleuren kan je ook mooi terug laten komen in projectvloeren. Met een mooie vloer in warme tinten heb je een perfecte basis om een herfstlook te creëren in je onderneming. Het fijne van hardhouten projectvloeren is dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn qua plank. De planken zijn in bijzonder veel verschillende houttinten verkrijgbaar en de meesten zijn ook goed met elkaar te matchen. Of je nu kiest voor een vloer in één houttint of voor meerdere tinten, je vloer zal een mooie en warme uitstraling krijgen.

Een passende vloer voor iedere onderneming

Zoals we zojuist al aankaartten heb je heel veel keuze als het gaat om projectvloeren. Niet alleen is er volop keuze in de houttinten van de planken, maar ook in de mate waarin de houtstructuur op de plank naar voren komt is een keuzemogelijkheid. Daarnaast kan je de planken van projectvloeren in diverse formaten verkrijgen. Doordat er zo veel mogelijkheden zijn is er altijd wel een vloer te vinden die helemaal bij de desbetreffende onderneming past. Bij de ene zaak past een robuuste, stoere vloer en bij een andere onderneming een meer strakke, elegante uitstraling. Met projectvloeren is alles mogelijk.

Eenvoudig de juiste herfstlook creëren

In dit jaargetijde past helemaal een zaak waarin de warme herfsttinten goed tot hun recht komen. De eerste stap is natuurlijk het laten leggen van prachtige projectvloeren. Met deze basis is het vrij eenvoudig om de herfstlook goed terug te laten komen. Met een paar najaarsaccessoires en de juiste verlichting op de juiste punten geef je je onderneming een prettige en warme uitstraling. Doordat projectvloeren eigenlijk voor iedere look een goede basis vormen kan je na de herfst je onderneming eenvoudig weer aanpassen aan een nieuw thema, zoals de naar gezellige feestmaand in december.