Ben jij op zoek naar een trainingslocatie? Je wil een presentatie geven, een workshop of misschien wel een meerdaagse training geven. Als je net zoals ik gaat voor kwaliteit en streeft naar perfectie, dan ben je natuurlijk op zoek naar iets wat past bij jouw doelgroep. Dan verzand je natuurlijk al snel op het internet, te scrollen tussen de vele trainingslocaties die ons mooie land rijk is. Maar het kan makkelijker! OneMeeting heeft een goed aanbod trainingslocaties allemaal bij elkaar op 1 website, zodat je niet meer hoeft te verdwalen in de wirwar van aanbieders! Maak je niet druk, ze hebben trainingslocaties voor alle soorten doelgroepen. Zo zit er zeker wat voor jou bij. Hoe pak je dat eigenlijk aan? Lees snel verder!

Welke stad?

Allereerst moet je bepalen in welke stad je je training, workshop of presentatie gaat geven. Het handigste is natuurlijk dit zo dichtbij je doelgroep mogelijk te doen. De volgende steden zijn vertegenwoordigd op OneMeeting:

  • Nijmegen
  • Breda
  • Rotterdam
  • Arnhem
  • Zwolle
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Amsterdam
  • Eindhoven
  • Maastricht

Geef je de training liever in een kleinere gemeente? Kijk dan op de website voor 1 van de andere 270 locaties die zij aanbieden.

Soorten trainingslocaties

Wat voor soort trainingslocaties zijn er eigenlijk? Er zijn verschillende soorten trainingslocaties! Zo heb je trainingslocaties aan het water, dichtbij het openbaar vervoer, dichtbij de stad, dichtbij de snelweg enzovoort. Maar verder heb je ook creatieve trainingslocaties, feest en evenementen trainingslocaties en culinaire trainingslocaties! Zo zie je maar dat er iets is voor iedereen! Belangrijk voor jou is, om eerst goed je doelgroep te bepalen, te inventariseren wat je nodig hebt, wat daarbij je wensen zijn en dan vervolgens op de website te kijken.

Boeken maar!

Wanneer je al je wensen hebt geïnventariseerd kan je op de website van OneMeeting gewoon aanvinken wat deze wensen zijn en vervolgens laten zij je een handjevol trainingslocaties zien die aan deze eisen voldoen. Dan hoef je alleen nog maar te kijken welke trainingslocaties jou aanspreken en vervolgens kan je overgaan tot boeken. Wil je niet meteen boeken? Vraag dan eerst een offerte aan! Je kunt bijvoorbeeld ook van een drietal trainingslocaties een offerte aanvragen en vervolgens een vergelijking maken. Zo weet je zeker dat jij de juiste keuze maakt. Twijfel je nog? Ga dan even langs bij de trainingslocaties, zodat je gelijk ook de sfeer kan proeven. Want sommige mensen zijn  nou eenmaal gevoelsmensen. Veel succes!