Als man wil je goed voor de dag komen. Of je nu naar je kantoor gaat, met vrienden in de kroeg zit of met je familie of gezin op pad gaat. Er zijn een aantal Essentials die jou hierbij kunnen ondersteunen. Essentials die het leven van iedere moderne man aangenamer, stijlvoller en makkelijker maken. In deze blog zetten we deze Essentials voor je op een rijtje. Lees snel meer!

Wat zijn Essentials?

Onder Essentials verstaan wij items die je veel gebruikt, misschien wel iedere dag. Items die daarom een grote impact hebben op jouw levenskwaliteit en style. Items waarmee jij kan uitdrukken wie jij bent of wilt zijn, en items die bijdragen aan het grotere plaatje van jouw persoonlijkheid. Daarom zijn deze Essentials het waard om in te investeren, omdat deze zich dubbel en dwars terugbetalen. Omdat jij er keer op keer plezier aan beleeft deze items te gebruiken.

Een goede garderobe

Essentials betalen zich ook terug in je garderobe. Als jij een kast vol met mooie Essentials hebt dan is het altijd makkelijk om een mooie outfit te kiezen! Zo kom jij verzorgt en harmonieus voor de dag. Zorg daarom dat je garderobe op orde is: heb jij voor ieder jaargetij passende items? Die je onderling makkelijk kunt combineren? Als je het zelf moeilijk vindt om een passende stijl te vinden kun je altijd hulp inschakelen van een professional, in een kledingwinkel of via een stijladviseur.

Een goede baardtrimmer

Een mooi verzorgde baard draagt enorm bij aan jouw voorkomen. Als je baard mooi verzorgd is en in goede staat bijgewerkt dan heb je meteen al een voorsprong. Zo kom jij verzorgd en netjes over. Een goede baardtrimmer is daarom een Essential die bij geen enkele man mag ontbreken. Kies een baardtrimmer waar jij goed mee kunt werken en waarmee jij je baard nauwkeurig zo in model kunt krijgen zoals jij dat wilt.

Een goede fiets

Voor de Nederlandse man is een goede fiets een absolute Essential. Want op een dag maak jij heel wat fietskilometers; naar je werk, naar de trein, naar de supermarkt, ga zo maar door. Gun jezelf daarom een mooie, goedwerkende fiets. Hier zul je veel plezier aan beleven. Want niets is vervelender dan een gebruiksvoorwerp dat je zoveel gebruikt en wat dan niet goed functioneert. Dus geen flauwekul met kettingen die er af vallen, een slag in het wiel of een verroest frame. Nee, jij gaat voor kwaliteit en uitstraling en steelt de show! Kies een model en kleur Stadsfiets heren dat jij mooi vindt en geniet voortaan van ieder ritje!