Het Zuid-Oosten Azië kent vele verborgen parels voor jou om te ontdekken tijdens jouw volgende vakantiereis. Normaal gesproken worden met Zuid-Oost Azië het schiereiland Malakka, Indochina en de Indische Archipel (een eilandengroep tussen de Indische- en Grote Oceaan) bedoeld. Zuid-Oost Azië omvat daarnaast o.a. de landen Myanmar, Thailand, Vietnam en Indonesië. In dit artikel delen we met jou 5 schitterende plaatsen in Zuid-Oost Azië om te bezoeken tijdens bijvoorbeeld een rondreis Vietnam.

1. Bohol, Filippijnen

Als je zin hebt om een ​​aantal verbazingwekkend unieke plekken in Zuidoost-Azië te verkennen, ga dan naar Filippijnen. Deze stad, gelegen in de regio Central Visayas op de Filippijnen, staat bekend om zijn ongewone chocoladeheuvels, surrealistische koraalriffen en unieke geologische formaties.
Als je op zoek bent naar een plek die niet te ver weg is, en ook unieke ervaringen biedt, denk dan niet veel en bezoek hier meteen.

2. Kota Kinabalu, Maleisië

Afgezien van Kuala Lumpur en de Perhentian-eilanden, als er één plaats in Maleisië is die alles heeft, is het Kota Kinabalu.
Bruisende markten, moderne promenades, stranden en moskeeën zijn enkele van de topattracties van deze stad die uw reis naar deze plek absoluut bevredigend zouden maken.

3. Singapore

Een goed ontwikkelde, technologisch bloeiende stad, Singapore is een van de bekendste plaatsen om te bezoeken in Zuidoost-Azië.Of het nu een vakantie met je gezin is of een zoete vakantie met je geliefde, je kunt altijd op deze plek rekenen voor een prachtige ervaring.

4. Komodo, Indonesië

Gelegen tussen de eilanden Flores en Sumbawa in het oosten van Indonesië, is Komodo een niet zo populair Jurassic Park-achtig eiland, en ook een van de goedkope plaatsen om te bezoeken in Zuidoost-Azië. Behalve dat het de thuisbasis is van de beroemde gigantische monitorhagedis, is het ook een paradijs voor natuur- en avontuurliefhebbers. Denk dus niet veel na en zet deze ook op uw lijst om te bezoeken tijdens een volgende rondreis Indonesië!

5. Yangon, Myanmar

Myanmar is een van de meest onderschatte plaatsen in Zuidoost-Azië. Oorspronkelijk bekend als Rangoon, moet deze levendige stad in Myanmar deel uitmaken van een van je tours in Zuidoost-Azië. Van het bijwonen van festivals tot het bezoeken van verschillende tempels, er is veel te doen en te zien hier. En als je ooit in een dilemma bent om te gaan of niet te gaan, weet dan dat Yangon ook een van de veiligste plaatsen is om te bezoeken in Azië.