Nu, zo vlak voor het slechte weer gaat beginnen, is het de hoogste tijd om eens te kijken naar je dak. Heb je een plat dak op je garage, je schuur of je bijkeuken? Dan kan het zomaar zijn dat de dakbedekking aan vervanging toe is. Je kunt dit maar beter op tijd vervangen, voor de regen door het dak komt. Maar hoe kom je aan EPDM op maat? Dat bestel je, net als EPDM contactlijm, gewoon online. EPDM op maat bestellen is wel zo handig. Je hebt dan zeker weten niet te kort en je houdt ook geen grote stukken over. EPDM op maat bestel je snel en gemakkelijk. Wil je het jezelf nog gemakkelijker maken? Bestel dan EPDM op maat inclusief de hemelwaterafvoer. Het is dan een kwestie van vervangen en je zit weer goed voor een flink wat jaren.

EPDM op maat bestellen is gemakkelijk

Je kunt, zoals gezegd, online EPDM op maat bestellen. Twijfel je nu over de exacte afmetingen of heb je andere vragen? Dan is het fijn om te weten dat je altijd even contact kunt opnemen met de klantenservice. Zij hebben echt verstand van zaken en zullen je van alle benodigde informatie voorzien. Dat is een fijn idee! Je kunt hier ook terecht met vragen over het aanbrengen van de EPDM en over de speciale EPDM contactlijm.

Houd je dak in topconditie

Wil je zo lang mogelijk plezier hebben van je platte dak? Dan is het belangrijk dat je het goed in de gaten houdt. Dat is nog niet zo gemakkelijk. Je zult er echt even bij moeten klimmen. Zet een ladder tegen de schuur, garage of bijkeuken en kijk, vanaf deze ladder, op het dak. Je ziet dan al snel of er schade is aan het dak door, bijvoorbeeld, afgewaaide takken. Is er geen schade? Dan is dat natuurlijk mooi! Zorg er in dat geval voor dat er geen plassen water op het dak staan en dat de hemelwaterafvoer niet verstopt zit met bladeren. Zo gaat je dak een stuk langer mee.

Kan je dit zelf?

Zeker! Je hoeft echt geen uitgebreide ervaring te hebben om de dakbedekking te controleren en de goten te legen. Ook voor het vervangen van de dakbekleding is geen ervaring vereist. Je kunt dit, samen met wat extra handjes, prima zelf. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je ervoor moet zorgen dat je veilig werkt. Zet je ladder goed neer en zorg dat de ondergrond stabiel is!