De decembermaand zit er weer aan te komen, Een maand vol gezelligheid, sfeer, cadeaus en lekker eten. We komen met de familie bij elkaar en genieten van de heerlijke kerstdiners die op tafel komen te staan. De feestdagen kent ook een enorme drukte, van heen en weer reizen tijdens de kerstdagen tot zelfs drukte in de winkels, voor de voorbereidingen van deze dagen. In dit blog gaan we het hier dan ook over hebben, de drukte in de winkels in de winkelstraat en de webshops. Nu Black Friday achter de rug is, is er al een eerste drukte met miljoenen pakketten die verzonden moeten worden. Ook zullen mensen de kerstcadeaus online bestellen in deze tijd, waardoor we je graag tips geven voor het bestellen van producten, maar ook wanneer je zelf pakketten dient te versturen tijdens de aankomende feestdagen!

Versturen van pakketten tijdens de feestdagen

Wanneer je zelf veel pakketten verstuurt omdat je bijvoorbeeld een eigen webshop hebt, zul je merken dat er ieder jaar een enorme drukte is tijdens de feestdagen. Vanaf eind november is er een enorme drukte te zien bij de Nederlandse, maar zeker ook de buitenlandse postbedrijven, wat ervoor zorgt dat je niet altijd meer de volgende-dag-in-huis-garantie kunt waarmaken. De pakketten zullen wel bij het bedrijfspand worden opgehaald, maar doordat er een achterstand is met het sorteren zullen de pakketten ook later geleverd worden. Gelukkig zijn er wel vele alternatieven om je pakketten te verzenden, waarmee je ook nog eens een track en trace krijgt voor je verzonden pakketten en deze gemakkelijk te traceren zijn. Een voorbeeld van een alternatief is het verzenden van pakketten via een bemiddelaar.

Kies voor een bemiddelaar!

Wanneer je pakketten wilt of dient te verzenden tijdens de feestdagen, maar ook wanneer je pakketten wilt verzenden naar het buitenland, kun je gebruik maken van een bemiddelaar. Een bemiddelaar heeft verschillende connecties met postbedrijven over de gehele wereld en kleine postbedrijven in Nederland, waardoor je altijd zicht hebt op je verzending en het pakket zich snel op de aangegeven bestemming zal bevinden. Een bemiddelaar regelt bijvoorbeeld alle documenten die je nodig hebt bij een zending naar het buitenland, kun je een goedkoop pakket versturen in Nederland en helpt hij je graag met het maken van bepaalde keuzes van het verzenden van bijvoorbeeld grote hoeveelheden, pallets en meer!

Het is vrijblijvend om in zee te gaan met een bemiddelaar, maar beschikt de bemiddelaar wel over verschillende tools om bepaalde processen gemakkelijker te maken. Zo kun je jouw webshop koppelen en is er ook een persoonlijke band tussen de bemiddelaar en de klant. Kijk snel eens of het ook iets voor jou is, zodat je in elke tijd van het jaar, overal naar toe kunt zenden!